• 69 32 83 21

Velkommen til Autoservice Fredrikstad AS - et Mekonomen Bilverksted!

Vårt verksted står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, oljeskift, service, EU-kontroll og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ta kontakt på telefon eller epost så hjelper vi deg.

Autoservice Fredrikstad AS er også merkeverksted for SsangYong og Chevrolet i Fredrikstad, og vi samarbeider tett med forhandleren Autopartner AS på Ørebekk.

Vi kan i prinsippet reparere alle bilmerker, nye som gamle, og i vårt verksted jobber fire dyktige og erfarne mekanikere.

Ettersom vi følger bilprodusentens serviceanbefalinger så gjelder alltid din nybilgaranti. Du får også selvsagt stempel i serviceheftet etter utført arbeid og 1 års mobilitetsgaranti inngår etter visse kriterier.

Ta første steg mot et enklere BilLiv – Besøk Autoservice Fredrikstad AS i Bruket 39 på Gressvk - ditt Mekonomen Bilverksted.

Se "Finn oss" for kart og kjørebeskrivelse.

 

 

Autopartner Fredrikstad AS er merkeforhandler av SsangYong og skaffer ellers det meste av nyere bruktbiler. De holder til Storveien 5c på Gressvik (like ved Ørebekk).

 

SsangYong er et koreansk bilmerke, eid av SsangYong Motor Company. SsangYong Motor er den fjerde største bilprodusenten i Sør-Korea. Det ble stiftet som Hadonghwan Motor Company i 1954, og begynte med å bygge jeeper for den amerikanske hæren. Siden 1994 importeres SsangYong til Norge av DAF Norge AS/SsangYong Norge AS.

 

 

Chevrolet er et amerikansk bilmerke eid av General Motors. Det ble stiftet i 1911 for å konkurrere med T-Ford. I Norge selger ikke importøren nye biler lenger, men har støtte for alle Chevrolet-eiere med et nettverk av autoriserte verksted og en rekke tjenester.

 

Mekonomen

Autoservice Fredrikstad AS ble etablert i 1998 og er tilknyttet bilverkstedkjeden Mekonomen.

Daglig leder er Knut Vidar Ludvigsen.

Send oss gjerne en forespørsel om service:

Bestill time

Mekonomen Bilkonto

Mekonomen tilbyr egen Bilkonto med inntil 40 000 i kreditt.

Mer infomasjon om fordeler, renteeksempler og søknadsskjema finner du her.

Mekonomen Direkt

Nå kan du ringe oss hele døgnet og bestille service og reparasjoner.

Mekonomen Direkt tar imot din din forespørsel og kommer tilbake med pris og tidspunkt.

Ring oss på 05566 når DU har tid!